Over ons.

Je droomhuis kopen of een huis verkopen, dat doe je niet elke dag. Vastgoed is één van de belangrijkste investeringen die je doet in je leven. Het is een verstandige zet om je tijdens dit proces te laten bijstaan door een ervaren makelaar.

Immo-Lys, de immo aan de Leie, is een klein familiebedrijf. Ons kantoor telt vijf medewerkers en net die kleinschaligheid zorgt voor heldere communicatie.

Zeg gerust dat vastgoed in onze genen zit. In 1988 begeleidden we als makelaarskantoor de eerste verkoop. Dat is ondertussen goed voor niet allen meer dan dertig jaar ervaring op de teller, maar ook een gedegen vakkennis waardoor de vastgoedwereld geen geheimen meer voor ons heeft.

Thuis in de streek.

Met een uitvalsbasis in Kuurne en Lendelede houden wij de vinger aan de pols van de streek in en rond Izegem, Lendelede, Harelbeke, Bavikhove, ... We kennen de markt op ons duimpje.

Lees verder

Werk uit handen.

Elk dossier is anders, daarom vraagt elke verkoop ook een andere aanpak. Wij maken het verschil met een persoonlijke aanpak, uitgebreid advies en discretie. Met andere woorden: maatwerk.

Het start met een gratis schatting van het pand, maar we nemen ook de rest van het werk uit jouw handen. Maak je geen zorgen over goede foto’s, advertenties of bezichtigingen. Dat regelen wij allemaal. We begeleiden je met juridisch en commercieel verstand van zaken. Zowel bij de onderhandeling van de prijs, het opvragen van verschillende attesten tot het opstellen van de papieren

Maak een afspraak

Kennis van zaken.

Bij Immo-Lys nemen we alle vastgoedzorgen uit jouw handen. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we geen enkel detail uit het oog verliezen. We volgen alles op, vanaf de 1ste dag tot en met de notariële akte.

Waarom we dit doen? Omdat we zo telkens opnieuw kunnen genieten van het mooiste aspect van onze job: een goeie match vinden tussen koper en verkoper.

Contacteer ons